Våra tjänster

Sigtuna Affärskonsult erbjuder ett brett sortiment av tjänster för dig och ditt företag.
Vi hjälper aktiebolag, enskilda firmor och ekonomiska föreningar. Vi har också bostadsrättsföreningar och privatpersoner som vi hjälper
med olika tjänster både till fasta priser och på löpande räkning. Vi anpassar alltid vårt erbjudande till dig och dina behov.

Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag!

 • Löpande bokföring och betalningar

  Vi erbjuder dig och ditt företag hjälp med löpande bokföring enligt gällande lagar och praxis. Vi bokför dina underlag och sammanställer en rapport varje månad eller kvartal beroende på verksamhetens omfattning. Vi kan sköta din kundfakturering och in- och utbetalningar från företaget. Vi vill att du ska fokusera på din verksamhet och det du är bäst på – vi sköter bokföringen.

 • Skatter och deklarationer

  Vi erbjuder dig och ditt företag hjälp med upprättande av deklarationer och skattedeklarationer för mervärdesskatt och arbetsgivaravgifter. Vi hjälper dig också med din privata deklaration och beräkningar för aktieutdelning.

 • Bokslut och årsredovisning

  Vi erbjuder dig och ditt företag hjälp med upprättande av bokslut och årsredovisningar med bilagor. Vi kan upprätta koncernbokslut och delårsrapporter om regelverket kräver det. Vi kan hjälpa dig med olika typer av budgetar och analys av bokslutet. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 • Bolagshandlingar och avtal

  Som företagare behöver man då och då göra ändringar i verksamheten. Vi hjälper dig att upprätta de mest förekommande avtalen och upprätta handlingar till Bolagsverket. Vi erbjuder dig även avveckling av verksamheten genom likvidation.

 • Affärsutveckling

  För dig som redan driver en verksamhet men vill utveckla den till något större och mer spännande fungerar vi som bollplank. Vi hjälper dig med att ta fram en affärsplan och budget vilken bygger på en genomgång och analys av din verksamhet. Vi kan diskutera och finna lösningar kring styrkor och svagheter samt bistå vid finansieringsfrågor.

 • Starta eget

  Vi hjälper dig att starta ett eget företag. Att vara företagare är både stimulerande och utmanande. Vi hjälper dig med bolagsbildning och att lägga upp fungerande administrativa rutiner samt göra de anmälningar som krävs till Bolagsverket och till Skatteverket.

  Vi träffar gärna dig för en kostnadsfri konsultation kring din affärsidé och dina frågor kring eget företagande.

 • Löner

  Vi hjälper dig och ditt företag med lönehanteringen. Det innebär att vi kan göra lönerna och betala ut dem samt skicka lönespecifikationer. Vi sammanställer arbetsgivardeklaration, kontrolluppgifter och gör semesterberäkningar samt kan upprätta intyg för personalen. Välkommen att diskutera hur vi bäst hjälper dig med din löneadministration.

 • Rådgivare

  Vi samarbetar med ett fåtal utvalda lokala rådgivare inom flera områden. Vi hjälper dig att få kompetent rådgivning inom bl.a. familjejuridik, IT-säkerhet och revision.

  Vi kan själva erbjuda företagsvärderingar och hjälp med företagsöverlåtelser i samarbete med Länia Företagsförmedling. Kontakta Johan Sandberg, 070 582 24 92, johan.sandberg@lania.se för en kostnadsfri rådgivning.